Цей пиріг по-іспанськи звучить як Бабусин торт (tarta dela abuela). Він дуже простий, швидкий і смачний. Спробуйте, Вам сподобається.
- Основна ідея — простота: ви використовуєте готове печиво, готуєте крем і розтоплюєте шоколад, щоб покрити його. Дуже легке приготування, яке може зробити майже кожен і для якого не потрібна духовка, лише охолодження та приготування крему.
- Печиво розм’якшується, поки пиріг відпочиває, і результат виходить ніжним і смачним.
Складність: середня
Інгредієнти на 1 торт (8 порцій)
200 г печива Tostada Zero Gullón
500 мл молока (жирність не менше 3%)
1 лимон
1 паличка кориці
200 мл вершків
200 г чорного шоколаду (або шоколаду без цукру)
40 г вершкового масла
Відеорецепт допоможе приготувати пиріг, що порадує Ваших рідних.
Але ми радимо додати між шарами ще взбиті вершки або маскарпоне , тоді це буде ще смачніше.