Інгредієнти:

Приготування:

  1. Відваріть пасту згідно з інструкціями на упаковці.
  2. Підготуйте соус:
    • Розігрійте оливкову олію на сковороді.
    • Додайте дрібно нарізану цибулю та часник, обсмажуйте до золотистого кольору.
    • Додайте дрібно нарізані помідори, тушкуйте кілька хвилин.
    • Додайте тунець (разом з рідиною з банки) і добре перемішайте.
    • Приправте сіллю та перцем за смаком.
  3. Змішайте готову пасту з тунцевим соусом.
  4.  Посипте натертим пармезаном перед подачею.

Поради:

  • Для більш насиченого смаку можна додати до соусу трохи каперсів, оливок або подрібнених анчоусів.
  • Якщо ви любите гострі страви, додайте трохи червоного перцю або пекучого соусу.