ЯКІ ЗАКУСКИ МОЖНА ЇСТИ НА ДІЄТІ?

Дієта — це  те, як ми харчуємося, а не, всупереч думці, як багато хто все ще думає, єдиний спосіб схуднути. Це ваш виріб, спосіб харчування. Хоча це також може бути її метою, це не означає голодування і відмови від задоволення від їжі. Дотримуючись дієти, можна і навіть потрібно урізноманітнити своє меню смачними і корисними перекусами. Особливо, коли ми ведемо активний спосіб життя і займаємося спортом як хобі або професійно.

Що з солодкого можна їсти на дієті?

Ну... Це залежить від типу дієти. Однак найпростішими солодкими перекусами є звичайні фрукти. Це можуть бути яблука, банани, полуниця, малина, груші, персики або абрикоси. Здорове харчування має включати фрукти, оскільки вони є природним джерелом вітамінів, мінералів, клітковини та антиоксидантів.

Однак це не завжди практичне рішення, оскільки фрукти швидко втрачають свіжість, а при неправильному зберіганні  можуть розчавитися або витекти сік. Тоді гарною альтернативою стануть горіхи, сухофрукти і чорний шоколад. Любителі справжніх солодких перекусів можуть обрати корисне печиво – веганське, кето , безглютенове чи беззернове.

Дієтичні перекуси на дієті для схуднення

Основна мета дієти для схуднення - це .... схуднення. Це означає зменшення щоденного споживання калорій. Багато людей неправильно підходять до обмежень, виключаючи зі свого раціону всі солодощі. Тоді важко підтримувати дефіцит і можуть виникнути регулярні відчуття сильного голоду. Дієта для схуднення повинна бути правильно збалансована і найкраще складатися відповідним спеціалістом-професіоналом. Тоді варто порадитися з ним щодо введення в щоденне меню корисних солодощів.

Хорошим вибором може стати урізноманітнення раціону, наприклад,  печивом без цукру. Звичайно, їх кількість повинна бути скоригована відповідно до рекомендованого дефіциту калорій. Цікавим рішенням у цьому випадку стане безглютенове морквяне печиво з кардамоном від Frank&Oli .

Основними продуктами в їх складі є морква (20%), пшоняні пластівці (17%) і насіння льону (10%). Вони дуже поживні та смачні, а чудову солодкість вони обумовлені натуральним підсолоджувачем мальтитом. Крім того, продукт багатий мінералами: залізом, магнієм, калієм і фосфором.

Здорові закуски на кето-дієті

Солодкі перекуси під час кето-дієти є чималим випробуванням для багатьох людей. Це пояснюється тим, що вміст вуглеводів має поступитися місцем здоровим жирам і білку. У Frank&Oli також є дещо для цієї нагоди - безглютенове м'яке печиво KETO з кокосом і кешью . Продукт містить багато клітковини (33,8 г/100 г) і білка рослинного походження (7,7 г). Він не містить цукру та глютену, що робить цю закуску ідеальною для людей, які уникають цукру та глютену, а також для веганів.

Здорові закуски з високим вмістом білка

Однією з найпопулярніших дієт також є дієта з високим вмістом білка. У такому випадку відмінно підійдуть домашні білкові омлети на основі яєць і білкової добавки. Однак якщо у вас немає часу на приготування їжі або ви не майстер кулінарії, на ринку є багато готових солодких білкових закусок.

Найпопулярнішими є, звичайно ж, широко поширені протеїнові батончики. Проте Frank&Oli приготували щось унікальне –  протеїновий брауні . Це солодкість, яка перевершує багато традиційних брауні, доступних у магазинах і кафе, а також містить багато мінералів і солідну порцію білка (18 г/100 г).

Воно ідеально підходить як корисний перекус під час піших чи велосипедних походів, для урізноманітнення меню протягом дня або просто як поживне печиво до кави чи чаю.

Здорове харчування не означає відмову від перекусів. Навпаки, варто включити їх у свій раціон, щоб урізноманітнити меню і уникнути нападів голоду. Збалансоване харчування — це не тільки ключ до досягнення ваги мрії, а й шлях до гарного самопочуття та заряду енергії.

Варто збагатити своє щоденне меню делікатесами, які не тільки порадують смак, але й нададуть цінні поживні речовини. Замість того, щоб тягнутися до порожніх калорій, тягніться до дарів природи - фруктів або горіхів. З іншого боку, любителі справжніх солодощів знайдуть розраду в корисних варіантах печива без консервантів і штучних барвників.

по матеріалах  сайту www.frankoli.com