• Бланшуйте спаржу в киплячій підсоленій воді приблизно десять хвилин. Злийте їх (якщо хочете, відставте воду для варіння макаронів) і відразу занурюйте в холодну воду, щоб вони не потемніли і залишилися яскраво-зеленими.

  • На сковороді обсмажити дрібно нарізаний часник і цибулю і додати нарізану спаржу.Щоб приготувати паппарделле, доведіть до кипіння каструлю з підсоленою водою і залийте.

  • Окремо збийте 3 яйця з дрібкою солі, великою кількістю перцю та пармезаном. Злийте Barilla Pappardelle al dente і продовжуйте готувати на сковороді.

Вилийте збиті яйця на карбонара зі спаржею і добре перемішайте, не вимикаючи вогонь, пару хвилин. Щедро посипте перцем (краще свіжомеленим) і подавайте.

 
  •