Кількість
|
Вартість
|
||
|
Barilla Specialita Orecchiette Pugliesi n.256, 500 г - макаронні вироби, народжені давньою кулінарною традицією Апулії, виготовлені з твердих сортів пшениці.
Orecchiette з італійської перекладаються, як "вушка", завдяки схожості формою.
Традиційно, домоходічки в Аплії виготовляли їх по дну на робочій поверхні за допомогою великого пальця руки або спеціальним ножем із закругленим кінчиком і без ручки під назвою "sferre".
Орік'єте Барілла є однією з найпредставніших страв в Апулії, але завдяки оригінальній формі та смаку, макарони користуються популярністю по всій Італії.
Увігнута форма макаронів, гладка всередині і з борозенками зовні, робить їх універсальним і здатним чудово утримувати соус, надаючи кожній страві унікальність і повноту смаку.
Для того, щоб відчути гастроноомічну культуру Апулії, Барила рекомендує спробувати Orecchiette Pugliesi №256 з броколі за традиційним рецептом, з анчоусами та гострим перцем або з ніжними легкими сосусами, овочами або рибою.
Енергетична цінність на 100 гр: 1511 кДж/356 ккал.
Харчова цінність на 100 г: жирів 12,0 г, вуглеводів 3,5 г (з яких цукру 1,5 г), білків 3 г, солі 0,002 г.