Кількість
|
Вартість
|
||
|
У 1877 році П'єтро Барілла відкрив невеликий магазин з продажу хліба та пасти в італійському місті Парма. Ця подія лежить в основі більш ніж 130-річної історії провідного світового виробника пасти Barilla Group, лідера європейського ринку з продажу пасти та соусів.
Мільйони сімей у всьому світі довіряють синій пачці Barilla, адже з моменту посіву пшениці та до появи пачки на полиці фахівці Barilla здійснюють близько 1 000 000 перевірок якості щороку. Особливу увагу приділяє Barilla якості інгредієнтів, що використовуються при виробництві всієї своєї продукції. Тільки найякісніша пшениця твердих сортів і кристально чиста вода входять до складу пасти Barilla.
Спосіб приготування: опустити в киплячу підсолену воду. Варити до готовності. Злити воду, додати|добавляти| соус.
Склад: борошно цільнозернове з твердих сортів пшениці, вода.